Home
Algemene info
-Geografie
-Klimaat
-Economie
-Transport
-Praktisch
Ontspanning
-Bezienswaardig
-Excursies
-Watersporten
-Duiken
Hotels
Vliegtickets
Promoties
Links


Aangepast zoeken
Safaga: Vliegtuigtickets
Vliegtuigtickets naar Safaga

Er zijn dagelijks verschillende chartervluchten vanuit BelgiŽ en Nederland naar Hurghada, de meest nabije luchthaven. De prijs van vliegtuigtickets voor deze vluchten is voornamelijk afhankelijk van het seizoen waarin je wenst af te reizen. In het toeristisch hoogseizoen, waar alle schoolvakanties onder vallen, kan de prijs oplopen tot meer dan 500 euro, maar in het laagseizoen kan je soms zelfs voor minder dan 50 euro enkel naar Hurghada vliegen.

Alle grote reisorganisaties hebben chartervluchten naar Hurghada en het loont de moeite om ze allemaal te bekijken vooraleer te boeken aangezien er soms grote prijsverschillen zijn. Ook de luchthaven van vertrek kan een invloed hebben op de prijs. In het hoogseizoen zijn er veel chartervluchten vanop kleine regionale luchthavens en deze kunnen zowel zeer handig als voordelig zijn.

Er zijn echter ook andere mogelijkheden, moesten alle vluchten naar Hurghada volzet zijn op de datum dat jij wil vliegen. Zo kan je ťťn van de tientallen wekelijkse vluchten naar Sharm el Sheikh nemen, om nadien via een kort en leuk ferrytochtje naar Hurghada te varen. Een andere, waarschijnlijk zelfs handigere mogelijkheid is de luchthaven van Marsa Alam. Er zijn dan wel minder vluchten naar deze luchthaven, maar aangezien Safaga langs de kustweg ligt die Hurghada met Marsa Alam verbindt is het wel een gemakkelijke twee busrit van minder dan twee uur.

Minder aan te raden zijn de luchthavens van Taba, Eilat of Aqaba aangezien deze zich aan de overzijde van de Rode Zee bevinden en de transfer naar je vakantiebestemming dus zeer tijdrovend zou worden.

  • BelgiŽ
    • Jetairfly: (Het voormalige TUI-Airlines) Dit is de belangrijkste chartervlucht maatschappij in BelgiŽ die voornamelijk voor de TUI touroperators vliegt. Bij zal u zeker goedkope vliegtuigticketten naar Hurghada vinden!
  • Nederland
    • Transavia: De belangrijkste chartervlucht maatschappij van Nederland. Bij vindt u ongetwijfeld goedkope tickets naar Hurghada.
Er zijn tientallen, zoniet honderden, websites waar je de prijzen van de verschillende vliegtuigmaatschappijen kan vergelijken. Deze werken allen op een zeer professionele en betrouwbare manier. Hierboven heb je al verschillende links waar je de mogelijkheid hebt om de prijs van een vliegtuigticket te berekenen, probeer er verschillende uit om zeker te zijn dat je de beste prijs gevonden hebt!